Mediteer zo diep als een Zen-monnik, maar 8 keer sneller.

Binaural beat meditatie programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ

Wil jij graag echt bewust worden met direct resultaat! START NU!

Waarom dit je gaat helpen

meditatie bineral beat

Het Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ is het meest effectieve hulpmiddel ter wereld voor hersenoptimalisatie, stressverlichting en emotionele veerkracht.

Het verbeter je mentale helderheid, emotionele gezondheid, stressniveau, zelfvertrouwen en algeheel welzijn.

Je zult automatisch meer wilskracht, veerkracht, focus en creativiteit krijgen.

Je zal beginnen met het genezen van emotionele onrust en “schaduw” delen die dan de neiging hebben om op onhandige manieren te handelen en zal ervaren in diepgaande zelfverbetering op alle gebieden van je leven!

Wat maakt dit programma ZO uniek?

Meer dan 2,2 miljoen mensen over de hele wereld, gebruikt deze  gepatenteerde neuro-audio technologie, “Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ”, om je hersenen te optimaliseren voor meer wilskracht, emotionele veerkracht, leren, creativiteit en meer.

Dit is geen gewoon meditatieprogramma, en je hoeft niet “traditioneel” te mediteren om er de voordelen van te plukken.

Het zal een favoriet deel van je dag worden, zonder tijd van je dag te nemen, ik spreek uit ervaring!

Je sluit je aan bij bijna 2 miljoen mensen die hun leven hebben veranderd bij het Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ”: Gelukkiger, vrediger, scherpere geest, minder gestrest,…

Overwin wat je onbewust heeft tegengehouden om succesvol te zijn!

En dit door gewoon je headphone op frequentie elke dag 1x op te zetten en te luistern naar het “Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ”

Het enige dat je niet zal doen verder groeien in bewustzijn, is het niet gebruiken.

 

📚 Resultaten Bewezen:
Het “Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ” is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen.

📦 14 Dagen Gratis Proefperiode:
We zijn zo overtuigd van de effectiviteit van het “Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ” dat we je een vrije proefperiode van 14 dagen aanbieden.

💎 Een Luxe Product:
het “Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ” is ontworpen met de hoogste normen in gedachten.

 

💎 Gebruikt door vooraanstaande succesvolle mensen :

VA, Stephen Covey, Jack Canfield, Dr. Daniel Amen,
Dr. Mark Hyman, Zen Master Genpo Roshi,…. en vele miljoen/triljoenairs

meditatie slimmer worden

9 redens waarom dit programma resultaat brengt!

#1: Wat je niet dient zal vanzelf verdwijnen

#2: Gemakkeluck in gebruik

#3: Je gezondheid zal verbeteren

#4: Je zal vrediger zijn

#5: Scherpere geest

#6: Emotionele reacties zullen verminderen/verdwijnen

#7: Je zal gemakkelucker succesvol zijn

#8: Je zal gemakkelucker omgaan met de ups en downs van het leven

#9: Het zal je leven veranderen in het positieve

🌟wat vinden onze klanten van dit programma 🌟

5/5
Dit is een bericht om u te vertellen dat het "Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ" fantastisch is!!

In de afgelopen 20 jaar heb ik reguliere meditatietechnieken geprobeerd, zonder enige hulp, en dit vond ik moeilijk. Ik had iets nodig dat mij in staat zou stellen om zelfstandig te mediteren; een hulpmiddel dat mij op eigen kracht zou helpen. Toen las ik uw website en vroeg het "Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ" aan. Wauw, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Deze is de beste die ik tot nu toe heb gevonden! Mijn ontwikkeling is enorm versneld sinds ik "Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ" ben gaan gebruiken. Ik kan niet wachten om mijn ontwikkeling voort te zetten met het volgende niveau van het programma.

Bruce H.
5/5
Ik doe het deze maand veel beter in het disciplineren om te mediteren.

Het opnieuw lezen van steunende brieven stelt me in staat om meer moed op te brengen om alles wat er in mijn leven gebeurt te accepteren. Het belangrijkste is dat ik begin te voelen en te merken wanneer een piekervaring zich aandient. Vanochtend begon er diepe droefheid op te komen en kon ik vermijden dat ik in het verdriet ondergedompeld raakte en me liet meeslepen door de emotie. Mijn verslaving aan koffie is aanzienlijk afgenomen -- het is niet langer de oppepper in de ochtend en er is letterlijk geen "hunkering" meer naar. Sigaretten lijken steeds onaangenamer, vooral na meditatie. Ik begin te zien en te observeren/getuige te zijn. Niets is zo krachtig geweest sinds mijn ervaring met ... Werner Erhart's est-training uit het midden van de jaren zeventig. Ik begin nu wat van dit afval op te vangen terwijl het opkomt en er tenminste op te focussen zonder zoveel pijn en lijden. Geen woorden kunnen mijn oprechte dankbaarheid uitdrukken voor het "Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ" dat jullie delen en met liefde voor ons allen in het samenwerken voor de evolutionaire groei van de mensheid.

Michael S
5/5
Het eerste niveau was al behoorlijk interessant.

Er waren momenten van minder gemakkelijke ontlading, die nu voorbij zijn. Mijn vooruitgang was subtiel en leek soms langzaam, maar als ik terugkijk op het afgelopen jaar zie ik dat er enorme veranderingen in mijn leven hebben plaatsgevonden. Dit was zeker een waardevolle ervaring. Ik kijk ernaar uit om mijn groei voort te zetten met Niveau 2

Eva F.
5/5
Ik voel mezelf constant groeien nu ik het "Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ" 40.000 HERTZ" volg, en het leven voelt geweldig .

Het is een beetje zoals ik me jaren geleden voelde toen ik voor het eerst begon met het beoefenen van yoga. Elke dag brengt nieuwe inzichten, nieuwe percepties en diepere staten van innerlijke vreugde. Toen ik twee weken geleden weer voltijds aan het werk ging aan de universiteit, trok een collega me aan de kant en vroeg wat er gedurende de zomer was gebeurd. Hij zei dat mijn hele houding meer vertrouwen en mededogen uitstraalde en dat hij bijna een aura om me heen kon waarnemen. Hij was ervan overtuigd dat dit te maken had met een nieuwe meditatietechniek waarop ik was gestuit. Ik was verrast, want ik voelde me tijdens de eerste week helemaal niet op mijn best, maar eerder de gebruikelijke stress van het hervatten van het werk na een zomer vrij. Maar ik was me ervan bewust dat ik gelukkiger was dan gewoonlijk (wat op zichzelf al verrassend is, aangezien ik me in principe gelukkig voelde voordat ik met het "Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ" begon -- blijkbaar zijn er onvermoede niveaus en dimensies van geluk).

Ph.D.
5/5
Ik ben eeuwig dankbaar voor dit alles en voor jullie steun!

Ik had voorheen al ervaringen opgedaan. Het leek alsof ik me veel meer bewust werd van zowel mezelf als van alles wat mij definieert, en ook van alles buiten mezelf. Gevoelens die ik jarenlang had onderdrukt kwamen naar boven en ik voelde vreugde, opwinding, enthousiasme en ontzag, maar ook enige angst terwijl ik worstelde om deze nieuwe energie te integreren. Over het algemeen leek het alsof ik veel levendiger en vitaler werd. De meeste mensen begonnen op te merken dat ik er "geweldig uitzag" of vroegen "wat gebeurt er met je?" of "wat is er anders?" Dichte vrienden zeiden dat ik levendiger leek. Ik ben al jaren op een pad van groei en spiritualiteit. Het leek mij dat ik alles al had geprobeerd. Ik ben altijd erg nieuwsgierig geweest en stond open voor exploratie en hoewel dit waar is, heb ik maar weinig levensveranderende ervaringen gehad die ook maar enigszins op dit programma lijken. Zeker, ik ben op talloze manieren gegroeid en kan een steeds evoluerend pad uitstippelen, maar niets heeft ooit de intensiteit en onmiddellijkheid gehad van "Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ". De tijd die ik besteed aan luisteren is vredig en rustgevend en de rest van mijn leven wordt steeds beter en beter, en ik kan nauwelijks wachten om te zien wat er vervolgens zal gebeuren. Er zijn specifieke veranderingen in bijna elk extern aspect van mijn leven. Mijn werk als therapeut, bijvoorbeeld, lijkt veranderd te zijn. Ik ben veel meer aanwezig en in staat om het werk naar steeds diepere niveaus te begeleiden. Ik ben steeds intuïtiever. Mijn cliënten hebben ook enkele opvallende verschillen ervaren. Al mijn relaties zijn veranderd en zijn opener, liefdevoller en eerlijker dan ooit tevoren. Als gevolg daarvan heb ik meer liefde, meer steun en meer echte intimiteit dan ik ooit heb gehad. Daarnaast voel ik me veel meer gecentreerd en verbonden met mijn bron. Ik ben beduidend minder defensief – en ik betwijfel of iemand mij überhaupt ooit zo zou hebben genoemd. Het lijkt erop dat ik steeds beter in staat ben om mijn waarde te erkennen en mijn potentieel te realiseren. Dus... voor dit alles dank ik.

Jan B.
5/5
Ik mediteer al meer dan twintig jaar, maar met dit systeem geniet ik van het mediteren.

Tijd sleept nooit. Waar eerdere meditatiesessies me vaak gefrustreerd en neerslachtig achterlieten, geeft dit systeem me een vredig en zelfvoldaan gevoel. Mijn ervaring en die van anderen is minder gespannen, meer in staat om los te laten, meer accepterend. Toen ik onlangs mijn innerlijke veranderingen aan een vriend beschreef, vergeleek ik het met de dageraad. Hoe er een heel geleidelijk en nauwelijks merkbaar groeiend licht is. Alle gebieden van mijn leven worden steeds meer verlicht door dit licht. Ik begin de vormen te zien van hoe ik mezelf in slaap houd. Ik zie duidelijker de disfunctionele gedragingen. Hopelijk zullen deze gedragingen verdwijnen naarmate ik me bewuster word, zonder die interne strijd van "zelfverbetering" waarmee ik meer vertrouwd ben.

Connie L.

Klaar voor meer BEWUST zijn?

"Binaural Beat Meditatie Programma met frequentie van 5-40.000 HERTZ" creëert bewustzijn door nieuwe paden in de hersenen aan te leggen en

eunicea go flow and grow meditatie logo
© Copyright 2023. All rights reserved