Ons verhaal

Cacao komt naar jou, zo is het bij ons mogen gaan voor het verder te kunnen delen en zelf te mogen creëren en wat voelt dit ZO goed.

VNa een mooie ervaringspad met het drinken van Cacao, is er zoveel nieuws gegroeid in onszelf maar ook voor onze buiten wereld.

Bij het reizen met de Cacao naar ons hart was er een diep hartsverlangen van bewuster te gaan kijken naar welke processen Cacao doorgaat.

Al snel zagen we dat er best wel veel werd vervormd aan deze prachtige vrucht, waardoor veel van de voordelen die helend zijn er niet meer zijn.

De leermeester Cacao bleef ons met hartsverlangen achtervolgen en begeleide ons naar onze eigen creatie waar we zo dankbaar voor zijn dit te mogen ontvangen en te kunnen delen in zijn PUURSTE vorm.

We zijn trots onze eigen productie 100% pure Cacao aan te kunnen bieden en te mogen delen in deze nogal Westerse wereld zodat deze prachtige leerplant blijft leven en bestaan met de juiste Harts intentie.

Onze Cacao is 100% puur en met veel liefde gecreëerd. 

Het enige dat wij doen is met veel liefde en dankbaarheid de Cacaoboon tot drink/eet eindresultaat brengen zodat iedereen van deze krachtige leraarsplant mag genieten.

Wij creëren alles zelf op kleine schaal, van BOON tot EIND drink/eet resultaat.

De boon word volledig hand gepeld en NIET geroosterd, zo kunnen we er voor zorgen dat de liefde en alle helende voordelen in de Cacao word behouden, waarvoor deze natuurlijke, helende plant ook dient. 

We pellen de natuurlijk, gefermenteerde Cacaobonen met de hand, deze zijn NIET geroosterd waardoor alle elementen/voordelen nog in de boon zitten zoals het hoort.

In de meeste processen word er geroosterd voor een andere smaak te creëren en vooral voor gemakkelijker te kunnen pellen, hierdoor gaan er veel van de elementen/voordelen uit de Cacaobonen en is het dus niet meer in zijn pure helende vorm.

Wij voelen ons vereerd 100 % PUUR en ONGEROOSTERD te mogen zeggen.

Ook kunnen we door dit mooi proces van het hand pellen en het niet roosteren de volledige schil van de Cacaoboon behouden en hier super lekkere en vooral gezonde thee van maken.

Zo genieten we van de hele boon zoals het hoort te zijn.

De gepelde bonen worden nu in kleine stukjes gegrind voor dan een 2tal dagen steen op steen gemaald te worden tot een mooie, gladde, smeuïge, vloeibare, ambachtelijke substantie.

Een prachtig natuurlijk proces bij het steen op steen malen van de Cacaoboon, is dat er Cacaoboter/olie vrijkomt wat voor perfectie zorgt in ons eind resultaat van de Cacao.

Dus geen extra toevoegingen, gewoon PUUR en ECHT zoals het hoort te zijn.

Nu gieten we de vloeibare Cacao in een gewenste vorm/gewicht en laten de Cacao weer hard worden zodat we deze kunnen verpakken en kunnen delen in liefde.

Je kan de Cacao gewoon thuis drinken/eten, maar ook ceremonieel hier is er wel begeleiding in een Cacao Ceremonie waar het hart extra word geopend met de juiste intentie d.m.v.; dans, zang, creativiteit, meditatie, yoga, muziek, retraites,…

Onze Cacao is van HOGE KWALITEIT dit is heel belangrijk om helend werk te kunnen doen, wat wijzelf ook organiseren in onze Cacao Ceremonies.

Iedereen verdient al deze voordelen die deze prachtige plant CACAO ons te bieden heeft.

Wij zijn heel dankbaar dat Cacao ons gevonden heeft en wilt getoond worden in zijn PUURSTE vorm.

Veel liefde

de cacao creators
Winkelwagen